Oppdag spennende arrangementer!

Musikk - Temakveld - Matkurs - Vinparing - Gjestekokk

EVENTER


Oppdag spennende arrangementer på St Peter's.

St Peter's Restaurant i Fredrikstad er mer enn bare en førsteklasses spisestue - vi er også et vertskap for en rekke spennende arrangementer som garanterer en minneverdig opplevelse for våre gjester.

Utforsk vårt varierte program av musikkarrangementer, temakvelder og gjestekokker som vil stimulere både sansene og nysgjerrigheten din.

Vi tilbyr:

  1. Gratis bil og båtparkering
  2. Privat og vakker beliggenhet
  3. Skreddersyd selskap
Michal Bluj kjøkkensjef - Ta kontakt for å bestille

Musikk

Vi tror på kraften musikk har til å skape
en unik atmosfære og forsterke matopplevelsen. Derfor arrangerer vi regelmessig musikkarrangementer med talentfulle musikere og artister som vil ta deg med på en musikalsk reise mens du nyter deilig mat og drikke. Enten det er jazz, blues, akustisk eller annen sjanger, vil våre musikkarrangementer gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Temakveld

For å tilby våre gjester noe utenom det vanlige, arrangerer vi jevnlig temakvelder hvor vi utforsker ulike kulinariske og kulturelle temaer. Fra regionale smaker og internasjonale matopplevelser til eksklusive vin- eller ølsmakinger, er våre temakvelder dedikert til å overraske og glede ganen din. Bli med oss på en gastronomisk reise og la deg bli inspirert av våre kreative tolkninger av spennende temaer.

Gjestekokk

For å berike vår restaurantopplevelse inviterer vi jevnlig anerkjente gjestekokker til å ta over kjøkkenet på St Peter's. Disse kulinariske mesterne bringer med seg sin unike stil, smaker og teknikker, og tilbyr våre gjester en sjelden mulighet til å oppleve deres signaturretter. Fra kreativ fusjonmat til autentiske regionale retter, vil våre gjestekokkers besøk være en kulinarisk begivenhet du ikke vil gå glipp av.

Bli med oss på
en minneverdig opplevelse!

Enten du er matentusiast, musikkelsker eller bare nysgjerrig på nye opplevelser, har St Peter's Restaurant i Fredrikstad noe spesielt i vente for deg. Våre arrangementer gir deg muligheten til å utforske, oppdage og nyte i et elegant og avslappet miljø. Gjør deg klar til å bli begeistret og la deg bli inspirert av det beste innen musikk og mat.

Følg Facebook eller Instagram vårt for å se kommende arrangementer og sikre din plass nå!

Følg oss

Nyt atmosfæren, maten og musikk hos St.Peters Restaurant

Finn ut mer om hva vi har å by på

St Peter's er mest kjent for:

Kontakt oss

OBS! Telefon besvares kun i restaurantens åpningstid.
Utenom våre åpningstider vennligst kontakt oss på mail, Facebook eller Instagram.

Se veibeskrivelse
Takk skal du ha! Din melding er mottatt! Vi vil svare så snart som mulig
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet. send oss en e-post på post@stpetersrestaurant.no
Bestill bord