A LA CARTE SERVERING
St Peter’s menyen er basert på kortreiste råvarer i sesong, og derfor forandres den ofte. Menyen som finnes på nettsiden vår, kan variere noe fra den gjeldende i restauranten.
A LA CARTE MENY - SENSOMMER
Allergener: G-gluten, M-melk, Sk-skalldyr, E-egg, F-Fisk, So-soya, N-nøtter, Lu-lupin, L-laktose,
Sel-selleri, Sen-sennep, Ses-sesamfrø, Sul-sulfitter, B-bløtdyr
FORRETT
Hvaler Østers - (3 stk) - 175
velg mellom: grillet eller posjerte østers
serveres med piggvar emulsjon og eple-tapioca
Inneholder: Sk
_______________________
Hvaltataki - 195
biff garu mayo | sitrus soya | fermentert gulrot og blomkarsefrø | vaktelegg
Inneholder: G (hvete), Sul, Ses, E
_______________________
Dagens suppe - 155
fisk ∣ brød ∣ aioli
Inneholder: F, G (hvete, rug), E, Sk, Sul, M, Sel
_______________________
Kremet sopprisotto - 195
Inneholder: M, Sul
_______________________
Dagens forrett - 198
spør servitøren hva retten består av
Dampede blåskjell
kremet hvitvinssaus ∣ surdeigsbrød
Inneholder: Sk, M, Sul, G(hvete, rug), E, B
Fiskesuppe
fisk ∣ blåskjell ∣ grønnsaker ∣ surdeigsbrød ∣ aioli
Inneholder: F, G (hvete, rug), E, Sk, Sul, M, Sel
Dagens forrett
spør servitøren
Slider
økologisk svinnekjøtt fra Aremark ∣ kimchi ∣ aioli
Inneholder: F, G (hvete, rug), E, Sk, Sul, M, Sel
HOVEDRETT
Sesongens fangst - 372
serveres med dagens garnityr basert på sesongens lokale råvarer
Inneholder: F
_______________________
Kveite - 425
fennikelpure | vingetang - gulrot | squash | grønnkål | ristet cashewnøtter med butare | dulse-smørsaus med sjøkreps garum | gourmet poteter
Inneholder: Sul, M, F, Sen
_______________________
Fish & Chips - 315
serveres med remulade og høst - slaw
Inneholder: Sul, E, F, G (hvete), Sen
_______________________
Kjøtt cuts /fra gård til bord/ - 394
_______________________
Husmannskost * - 275
(*begrenset antall porsjoner per dag)
DESSERT
St Peter's Brunostis - 84 / 168
kaffejord ∣ hvit sjokolade
Inneholder: M, E, G (hvete)
_______________________
Dagens dessert - 162
Inneholder: M, E, G (hvete)
_______________________
Sitron fromage - 154
kanel- og lakrisis | yoghurtkake | dulseleche
Inneholder: M, E, G (hvete)
_______________________
BARNEMENY
Fish & Chips - 155
_______________________
Mindre porsjon av hovedrett - 175
Halv porsjon av hovedrett
SMAKSMENY
Settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet
(5- og 7- retters tilbys kun for hele bordet)
VINPAKKE
Ta dine matopplevelser til nye høyder med våre vinpakker tilpasset menyen.
VINPAKKE
3 - glass
5 - Glass
7 - glass
LUNSJMENY
Serveres frem til kl 15.00 lørdag og søndag
LUNSJRETTER
Dagens suppe - 245
fisk | brød | aioli
Inneholder: F, G, E
_______________________
Fish & Chips - 269
serveres med remulade og høst - slaw
Inneholder: Sul, E, F, G (hvete), Sen
_______________________
Sesongens fangst - 328
serveres med dagens garnityr basert på sesongens lokale råvarer
Inneholder: F
_______________________
Kveite - 378
fennikelpure | vingetang - gulrot | squash | grønnkål | ristet cashewnøtter med butare | dulse-smørsaus med sjøkreps garum | gourmet poteter
Inneholder: Sul, M, F, Sen
_______________________
Dagens lunsj - 186
_______________________
Husmannskost * - 235
(*begrenset antall porsjoner per dag)
Reviews
Finn ut mer om hva vi har å by på
St Peter's er mest kjent for: