Om St Peter's Restaurant
Restaurant i Fredrikstad

HISTORIEN BAK
Michal Bluj og Tatiana Kwiatkowska etablerte St Peter’s Restaurant i mai 2019 med lidenskap og kjærlighet til gastronomi. Vår matfilosofi er enkel og tydelig – vi mener at kortreiste ingredienser som er i sesong er det absolutt beste – både når det gjelder kvalitet og smak.
Vi jobber hardt for å skape spesielle og uforglemmelige smaksopplevelser, enten det er snakk om en enkel lunsj eller en mange timers lang middag.
Vi elsker god mat, drikke og å være et godt vertskap, og gleder oss til å dele vår matglede og entusiasme med deg!
HVORFOR ST PETER'S?
Restaurantensnavnet gjenspeiler konseptet vårt. St Peter er beskytteren av alle menneskerknyttet til matproduksjon – fiskere, bønder, gårder – nemlig noen alle restauranten samarbeider med.
Ved dette navnet ville vi vise både takknemlighet for råvarene vi får samt en enorm respekt for det hardt arbeidet alle matprodusentene gjør.
Målet vårt er å være et unikt spisested som beskytter både interesse og kunnskap om kortreiste produkter; og ikke minst – løfter disse frem!

BELIGGENHET
Du finner restauranten i naturskjønne Øyenkilen, cirka 15 min fra Fredrikstad, hvor du kan nyte en fortryllende havutsikt til maten.
Med sin utmerkede beliggenhet ved kysten, er St Peter’s en lys og livlig restaurant. Hele spiseområdet åpner opp mot en nydelig utsikt over havet og landskapet.
Restauranten har bare 50 sitteplasser inne, noe som gir en koselig og hyggelig atmosfære, uansett årstid.
I sommersesongen så åpner vi uteservering ved havet med kapasitet på opptil 100 gjester.
Finn ut mer om hva vi har å by på
St Peter's er mest kjent for:
Kontakt oss
OBS! Telefon besvares kun i restaurantens åpningstid.
Utenom våre åpningstider vennligst kontakt oss på mail, Facebook eller Instagram.