Private Chef

St.Peters restaurant

Michal Bluj - Ta kontakt

Michal Bluj - Din privat kokk

Privat kokk for eksklusive selskaper på Østsiden og Oslo

Opplev en uforglemmelig matopplevelse med Michal Bluj, sjefskokken på St. Peter's Restaurant i Fredrikstad. I tillegg til å lede kjøkkenet på restauranten, tilbyr Michal Bluj også tjenester som privat kokk for eksklusive selskaper på Østsiden og i Oslo.


Som en dyktig og lidenskapelig kokk, bringer Michal Bluj sin ekspertise og kreativitet til ditt private selskap. Enten det er en intim middag, en bursdagsfeiring eller en forretnings begivenhet, vil Michal Bluj skape enestående retter som vil imponere dine gjester.


Med fokus på førsteklasses ingredienser og innovative smakskombinasjoner, tilbyr Michal Bluj en personlig tilnærming til matlaging. Han tar hensyn til dine preferanser og behov, og skaper en skreddersydd meny som passer perfekt til anledningen.


Med Michal Bluj som din private kokk, kan du forvente en smidig og luksuriøs opplevelse. Han tar seg av alt fra menyplanlegging og innkjøp av ingredienser til matlagingen og presentasjonen av rettene. Du kan stole på hans profesjonalitet og oppmerksomhet på detaljer.

Ta kontakt med Michal Bluj i dag for å bestille ham som din private kokk. La ham ta deg med på en kulinarisk reise og skape minnerike øyeblikk for deg og dine gjester.

Vi ønsker å introdusere gjestene våre til mange spennende, og ofte ukjente, råvarer som nærområdet vårt har å by på. Direkte samarbeid med de lokale matprodusentene gir oss en bedre og dypere forståelse av de kortreiste råvarene vi jobber med

Michal Bluj -Kjøkkensjef

Kontakt oss

OBS! Telefon besvares kun i restaurantens åpningstid.
Utenom våre åpningstider vennligst kontakt oss på mail, Facebook eller Instagram.

Se veibeskrivelse
Takk skal du ha! Din melding er mottatt! Vi vil svare så snart som mulig
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet. send oss en e-post på post@stpetersrestaurant.no

Finn ut mer om hva vi har å by på

St Peter's er mest kjent for:

Bestill bord