Ledige stillinger

Restaurant i Fredrikstad

Åpen stilling: Kokk, Servitør og flere spennende muligheter hos St. Peters Restaurant i Fredrikstad

Vil du være en del av et dynamisk team i en anerkjent restaurant? St. Peters Restaurant i Fredrikstad søker etter dedikerte og talentfulle fagfolk som ønsker å bidra til å skape en uforglemmelig matopplevelse for våre gjester.

Om oss:


St. Peters Restaurant er en velkjent restaurant i hjertet av Fredrikstad. Vi er stolte av å tilby deilige gourmetretter i en elegant og avslappet atmosfære. Vårt kjøkken er preget av kreativitet og lidenskap, og vi er opptatt av å bruke de beste råvarene for å skape autentiske og smakfulle retter.

Ledige stillinger:

1. Kokk:

Vi søker etter erfarne kokker som har lidenskap for matlaging og ønsker å utforske nye kulinariske ideer. Du vil være ansvarlig for å forberede og tilberede retter av høy kvalitet, opprettholde matkvalitet og hygiene, samt samarbeide med vårt talentfulle kjøkkenteam.

2. Servitør:

Vi leter etter vennlige og serviceinnstilte servitører som vil gi våre gjester en førsteklasses opplevelse. Din hovedoppgave vil være å ta imot gjester, veilede dem gjennom menyen, servere mat og drikke, samt sikre at alle deres behov blir ivaretatt på en profesjonell måte.

3. Andre muligheter:

Vi har også flere andre spennende muligheter tilgjengelig, inkludert bartender, resepsjonist og renholdsmedarbeider. Dersom du har relevant erfaring innenfor gjestfrihetsbransjen og ønsker å bli en del av vårt team, oppfordrer vi deg til å søke.

Hva vi ser etter:

  • Erfaring innen matlaging, servering eller gjestfrihetsbransjen er ønskelig.
  • Evne til å jobbe effektivt i et hektisk miljø.
  • Teamspiller med god kommunikasjonsevne.
  • Fleksibilitet til å jobbe kvelder, helger og helligdager etter behov.
  • Engasjement for å levere enestående service og oppfylle gjestenes forventninger.

Hva vi tilbyr:

  • En spennende og utfordrende arbeidsplass i en anerkjent restaurant.
  • Mulighet for faglig utvikling og vekst
  • Konkurransedyktig lønn og gode fordeler.
  • Et vennlig og støttende arbeidsmiljø.

Søknadsprosess:

Hvis du er interessert i å bli en del av vårt team, ber vi deg sende din CV og en kortfattet søknad til post@stpetersrestaurant.no. Vennligst merk søknaden med ønsket stilling. Vi vil vurdere søknader fortløpende og kontakte aktuelle kandidater for intervju.

Bli med på vårt kulinariske eventyr og bidra

Finn ut mer om hva vi har å by på

St Peter's er mest kjent for: