Generelle vilkår

Restaurant i Fredrikstad

Generelle vilkår og betingelser for stpetersrestaurant.no

 • InnledningVelkommen til St. Peters Restaurant nettsted. Disse generelle vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av nettstedet vårt, inkludert innsamling, bruk og deling av data. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i å følge disse vilkårene og betingelsene. Vennligst les dem nøye før du bruker nettstedet.
 • Innsamling av data2.1 PersonopplysningerVi kan samle inn personopplysninger fra deg når du bruker nettstedet vårt, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende informasjon. Vi behandler disse opplysningene i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.
 • 2.2 InformasjonskapslerNettstedet vårt bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn anonymisert informasjon om besøkende. Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler, inkludert Facebook Pixel og Google Analytics, for å analysere nettstedstrafikk og markedsføringsformål. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du i bruken av informasjonskapsler i samsvar med våre personvernregler.
 1. Bruk av data3.1 FormålVi bruker dataene vi samler inn til følgende formål:
 • Å forbedre og tilpasse brukeropplevelsen på nettstedet.
 • Å analysere nettstedstrafikk og forstå hvordan brukerne samhandler med nettstedet.
 • Å tilby relevant markedsføring og annonser basert på dine interesser og preferanser.
 • Å kontakte deg med relevant informasjon om våre tjenester og tilbud.
 • 3.2 Deling av dataVi kan dele dataene dine med tredjeparter som bistår oss med drift av nettstedet og markedsføringstiltak. Disse tredjepartene er forpliktet til å behandle dataene i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Vi vil ikke selge eller overføre dataene dine til andre uten ditt samtykke, med mindre det kreves ved lov.
 1. Samsvar med personvernlovgivningVi forplikter oss til å overholde gjeldende personvernlovgivning, inkludert EUs personvernforordning (GDPR). Vennligst les vår personvernerklæring for å få mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har.
 2. Endringer i vilkår og betingelserVi forbeholder oss retten til å endre disse generelle vilkårene og betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettstedet vårt, og din fortsatte bruk av nettstedet etter slike endringer vil utgjøre aksept av de reviderte vilkårene.
 3. Kontakt ossHvis du har spørsmål, bekymringer eller ønsker å utøve dine rettigheter knyttet til person
Bestill bord